Meer weten of direct een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier of neem contact op via 0633621971 en we plannen een afspraak binnen 24 uur.

U bent van harte welkom!Kemper Fysiotherapie
Stratumsedijk 36
5611 NE Eindhoven
0633621971
info@kemperfysiotherapie.nl

Wij staat u ook graag te woord via WhatsApp!

Wat is Whatsapp?

WhatsApp is een applicatie op de mobiele telefoon. Het werkt bijna hetzelfde als sms, maar het verloopt via een internetverbinding en is dus gratis. De berichten die u verstuurt, komen ook terecht bij WhatsApp; denk daar wel even aan! Het WhatsApp-nummer van Kemper Fysiotherapie is 0633621971. Voeg dit nummer eerst toe aan de contacten in uw mobiele telefoon. Download vervolgens de app “Whatsapp” in de app-store of Google Play store. Nadat de installatie is voltooid kunt u gratis gebruik maken van Whatsapp.
Wij lezen en behandelen uw vragen van acht uur ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds. Appen buiten deze tijden mag natuurlijk en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk ( in veel gevallen is dat de volgende werkdag.)


Fysio_Kemper_

 


 

 

Parkeren!
Let op; het pand is bereiken aan zowel de voor- als achterkant. Indien u met de auto bent, kunt u uw auto parkeren aan de achterzijde van het pand op de Bomansplaats. Hier parkeren is niet gratis, u betaalt 0.90 euro per 45 minuten.