Mijn naam is Jorne Kemper. Ik ben fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en doe naast mijn werk als fysiotherapeut promotie-onderzoek (PhD/doctoraal) aan de Radboud Universiteit. Ik sta ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapie (CKR) en ben bovendien lid het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Op jonge leeftijd ben ik zelf veel bezig geweest met het behalen van een doel, namelijk proftenniser worden. Dit laatste is mislukt, maar heeft wel mijn interesse gewekt voor bewegen, trainen en blessures. Als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper heb ik ervaring opgedaan bij het behandelen van orthopedische klachten aan knie, enkel, arm en wervelkolom. Ook als wetenschapper ben ik actief. Bij FC Groningen heb ik onderzoek gedaan naar het ontstaan van blessures in de jeugdopleiding. Hoe dragen groei, veranderingen in gewicht en vetpercentage bij aan het ontstaan van blessures bij jonge topvoetballers? De resultaten staan beschreven in een wetenschappelijk artikel, voor geïnteresseerden klik op onderstaande button:

Bekijk resultaten wetenschappelijk artikel

Het werken met patiënten combineerde ik een aantal jaren met werkzaamheden als docent aan de Hogeschool voor fysiotherapie. Eerst (2014-2016) in Enschede aan het Saxion, en later (2016-2018) bij Avans in Breda. Inmiddels ben ik gestopt als docent en ben ik naast fysiotherapeut dus promovendus aan het Radboud.

Ik vind het een super uitdaging om mijn visie, wetenschappelijk denkniveau en ervaring te gebruiken bij het begeleiden blessures of bij elk ander fysiek vraagstuk. Bij vragen, app of bel me gerust en ik bekijk met alle plezier of ik u kan helpen!

Mijn specialisaties zijn dry needling, bewegingsanalyses, spier-peesblessures, blessures aan knie, enkel, wervelkolom en schouder en het functioneel trainen.